Renovatie badkamer met kunststof panelen

Deze week de vloer van onze badkamer van nieuwe grijze vloertegels van 60x60cm voorzien en kunststof panelen van 37,5x65cm verlijmd op bestaande tegelwanden. Daarmee alle oneffenheden van de oude tegels weggewerkt en geen voegen meer die vuil kunnen worden!

Lees Meer

TV Meubel met tv lift

Een TV meubel met een TV- lift gemaakt voor aan het voeteneind van het bed in de slaapkamer.
Geheel al bekleed met Fiberfill als tussenvulling en daarna gestoffeerd.
Minder stof op de tv en netjes weggewerkt. Ik vind het mooi geworden, al zeg ik het zelf.

Lees Meer

Grote renovatie aan woning in Ede 

Ik heb een mooie, grote renovatie aan een woning zo goed als afgerond. De zolder heb ik helemaal gerenoveerd met een nieuw dakraam, met hulp van mijn dochter, schuifdeur i.p.v. de standaard draaideur, schuifdeuren in het knieschot en op maat gemaakte IKEA Paxkasten. De open vliering heb ik dichtgemaakt met een mdf deur, de verstopping van de wasmachine afvoer verholpen en aparte groepen aangelegd voor wasmachine en droger. Ook is er een airco en zijn er zonnepanelen geplaatst.

Lees Meer

Verbouwing praktijk Fysiotherapie in Ede

Vorige week de verbouwing afgerond bij de praktijk Fysiotherapie Rietkampen in Ede. Ik heb een ingang gemaakt naar de wachtruimte in een bestaand glazen kozijn van het toegangsportaal en de bestaande opening dichtgemaakt, behangen en gesausd. Daarbij heb ik weer geweldige hulp gehad van mijn dochter Joyce.

Lees Meer