STAPPEN VAN HET BOUWPROCES

Ontwerp, planning & uitvoering stap voor stap

1

Wensen

U komt met uw wensen naar mij.
2

Offerte

Op grond van uw wensen maak ik een vrijblijvende offerte.
3

Opdracht

Bij het geven van uw opdracht tot de klus, ga ik voor u aan de slag.
4

Planning

Aan de hand van de levering van de benodigde materialen, uw en mijn agenda, wordt een dag of periode gepland, voor het realiseren van de klus.
5

Uitvoering

Tijdens de uitvoering wordt er, indien nodig, steeds overleg gepleegd met u.
UW WENSEN

Graag bespreek ik met u uw wensen en werk ik deze uit tot een vrijblijvende offerte. Alvorens tot uitvoering over te gaan, vind ik een goede advisering en voorbereiding heel belangrijk. Ik maak uw wens, graag inzichtelijk d.m.v. een 3-d tekening en bespreek daarbij alle eventuele mogelijkheden.

Ik wil u, als opdrachtgever, bij het hele proces betrekken om zo tot een hoge kwaliteit van het product en een grote tevredenheid van beide partijen te komen.

Ook wordt de periode van uitvoering met u overlegd. Ik ben iemand, die heel netjes werkt en oog heeft voor details. Problemen ga ik niet uit de weg, maar zie ik als een uitdaging. Ik ben vakbekwaam en heb ervaring met allerlei bouwtechnische zaken.

WONINGRENOVATIE

Dit geldt voor alle ruimtes in uw woning.
Voorbeelden zijn: Verlaagde plafonds, het maken van koven, leggen van laminaatvloeren, aanbrengen plinten, schilder-, saus- en behangwerk.

Ook een nieuw toilet of nieuwe badkamer kan ik geheel of gedeeltelijk voor u realiseren.

Wilt u van één slaapkamer twee slaapkamers maken? Dan onderzoek ik de mogelijkheden en werk ik deze, als u dat zou willen, uit in een 3-D tekening om het inzichtelijk te maken. Is uw voordeur aan vernieuwing toe? Dan ga ik op zoek naar een deur, die u wilt, bestel en monteer deze ter plekke met goed hang- en sluitwerk.

Mist u ergens daglicht of ventilatie in uw huis? Ik kan ieder (dak-)raam, mits niet te groot, voor u plaatsen en netjes afwerken. Zelfs een dakkapel kan ik voor u laten plaatsen.

Rotte kozijnen van ramen en deuren, repareer ik indien dit nog mogelijk is. Is reparatie niet meer toereikend, dan kan ik nieuwe kozijnen aanbrengen.

MEUBELS OP MAAT

Bestaande kasten kan ik passend (op maat) maken. Denk hierbij aan een (kleding-)kast onder een schuine wand.

Ook elk meubelstuk kan ik nieuw en op maat maken. Voorbeelden zijn een tv-meubel, salontafels, boekenkast.

Omdat ik ooit timmerman ben geweest, behoort het werken met hout tot één van mijn favorieten.

Inmiddels heb ik vele kasten op maat gemaakt. Een voorraadkast onder een trap is bijvoorbeeld een enorme aanwinst.

Extra bergruimte op een slaapkamer of zolder kan ik creëren door schuifkasten te maken in het knieschot (de loze ruimte onder de schuinte van het dak).

Ook ontwerp en maak ik radiatorombouwen, keukenkoven en -ombouwen.

TUINVERFRAAIING

Dat kan zijn een terrasoverkapping, veranda, buitenkeuken of schuttingen met of zonder poort.
Ook het repareren, vervangen of nieuw leveren en aanbrengen van dakgoten kan ik voor u verzorgen.

vELDEN TOTAALPLAN - GROTE OPKNAPBEURT

In september 2014 is ook mijn broer Ben van Elden gestart als zelfstandige met zijn bedrijf vElden Woningstoffering. Door zijn jarenlange ervaring in de woningstoffering is hij in staat klanten van goed advies te voorzien. Hij is een bedreven vakman als het gaat om het leggen van tapijt, laminaat, vinyl, pvc-stroken, bekleden van trappen, egaliseren etc. Wilt u  meer weten over vElden Woningstoffering? Kijkt u dan op www.vaneldenwoningstoffering.nl.

Heeft u een grote klus, maar ziet u hier als een berg tegenop en wilt u niet al te lang in de rommel zitten? Is uw woonkamer of de bovenverdieping toe aan een grote opknapbeurt?

Dan kan ik samen met mijn broer de complete klus aannemen. Of het nu gaat om het vernieuwen van vloeren, gordijnen, het sausen, verven of behangen, wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Wilt of kunt u de oude vloerbedekking niet zelf verwijderen en afvoeren, dan kunnen wij ook dit voor u doen. Bent u niet in staat uw meubels te verplaatsen, dan zorgen wij daarvoor. Wij kunnen elektriciteitsdraden en snoeren zo goed mogelijk wegwerken en lampen, schilderijen, gordijnen etc. voor u ophangen. Alles zullen wij netjes opleveren. Zo kunnen wij met twee eenmansbedrijfjes, die heel flexibel zijn, de meest voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren.