Begin oktober weer een mooie klus afgerond en met succes opgeleverd. Op een zolder van een hoekwoning heb ik een prefab dakkapel geleverd en laten plaatsen. Na plaatsing heb ik een extra kamer gerealiseerd en voorzien van een stalen opdek kozijn met een nieuwe deur, inclusief deurkrukken. Voor de knieschotten heb ik schuifdeuren op maat gemaakt, met daarboven een geschilderde vensterbank.

De gipswanden zijn voorzien van plinten en de gipsnaden vlak gesmeerd en behangen. Op de wand ter plekke van de omvormer van de zonnepanelen en de wasmachine, heb ik een keukentje op maat gemaakt tegen een op maat gemaakte en geschilderde achterwand. Onder het aanrechtblad staan nu de wasmachine en de droger met in het midden de spoelbak.

Voor de droger is er een aparte groep aangebracht, waarbij er een kabel gelegd is via het trappengat, van de meterkast naar het keukentje. Ook is er een internetkabel naar de kamer gebracht. De kabels in het trappengat heb ik afgetimmerd met een koofje.

Achter alle schuifdeuren heb ik de vloer vlak gesmeerd met een cementdekvloer en die zal nog worden voorzien van een vinyl vloer. Deze wordt 15 oktober geleverd en aangebracht door vElden Woningstoffering. Als laatste heb ik het gehele plafond, welke ik nog met plintjes heb afgetimmerd, en de wanden gesausd.

Kortom een mooie klus met een zeer tevreden klant.