In april weer een mooie klus afgerond. Een grote zolderrenovatie in een hoekwoning in Veenendaal. Na een 3D-ontwerp en de offerte kreeg ik de opdracht om op een grote zolder een vliering en extra kamers te maken. Hierbij heb ik ook weer hulp gekregen van mijn dochter Joyce.

Om de vliering te betreden heb ik een degelijke stalen vlieringtrap geleverd en gemonteerd. Voor de knieschotten heb ik schuifdeuren op maat gemaakt en geschilderd, met daarboven brede op maat gemaakte en een afgeschilderde vensterbank. De gipswanden zijn voorzien van de benodigde schakelaars en wandcontactdozen, behangen en afgetimmerd met mdf plinten. Voor een nieuwe deur heb ik een stalen opdek kozijn geplaatst en de deur voorzien van deurkrukken. Ook een coaxkabel naar de slaapkamer aangebracht voor natuurlijk een tv.

Het gehele gipsplafond, dakvlak en de dakkapel, heb ik afgetimmerd en samen met de behangen gipswanden gesausd. Achter alle schuifdeuren heb ik de vloer vlak gesmeerd met een cementdekvloer. 
Deze vloer is voorzien van een vinyl, welke geleverd en aangebracht is door vElden Woningstoffering.
Dit geldt ook voor de nieuwe de pvc vloer op de gehele zoldervloer. Als laatste heb ik voor de slaapkamer een elektrische radiator geleverd en opgehangen.

Al met al weer een mooie klus met een zeer tevreden klant.