Ik heb een mooie, grote renovatie aan een woning zo goed als afgerond. De zolder heb ik helemaal gerenoveerd met een nieuw dakraam, met hulp van mijn dochter, schuifdeur i.p.v. de standaard draaideur, schuifdeuren in het knieschot en op maat gemaakte IKEA Paxkasten. De open vliering heb ik dichtgemaakt met een mdf deur, de verstopping van de wasmachine afvoer verholpen en aparte groepen aangelegd voor wasmachine en droger. Ook is er een airco en zijn er zonnepanelen geplaatst.

De gehele zolder is geschilderd en gesausd. In de trapopgang zijn de trap, leuningen, wanden en het plafond geschilderd en gesausd en heb ik het hele plafond van de begane grond gesausd.
Op de 1e verdieping en zolder is het laminaat vervangen met nieuwe mdf plinten. Op de begane grond zijn er nieuwe plakplinten, mdf plinten en een schoonloopmat bij de voordeur aangebracht. Dit met vakkundige hulp van vElden Woningstoffering. Verder heb ik nog wegneembare luiken in het knieschot gemaakt en vele reparaties uitgevoerd aan het laminaat van de begane grond, een bovenlicht van het woonkamerkozijn vervangen en nog vele andere opknap werkzaamheden gedaan.

In het gemeenschappelijk pad achter de tuin, heb ik een overkapping voor de kliko’s gemaakt en onder de dakgoot van de achtergevel een verrotte houten strook vervangen en geheel geschilderd. Ook is er een nieuwe bitumen dakbedekking met daktrim op de grote dakkapel aangebracht. Verder zal vElden Woningstoffering deze maand nog de treden van de trappen bekleden.  Ook worden deze maand de deuren op de 1e verdieping vervangen door nieuwe Svedex superlak vlakke deuren incl. paumelles en deurgarnituur.

In november worden de meterkast- en toiletdeur vervangen in Svedex superlak deuren met 4 mooie subtiele horizontaal gefreesde lijnen, die past bij de soortgelijke aanwezige woonkamerdeur.
Nu gaat eerst een schilder alle overige wanden, plafonds en kozijnen schilderen en kan de klant eind oktober gaan verhuizen.

Tot zover weer een hele mooie klus en een zeer tevreden klant.