Verbouwing praktijk Fysiotherapie in Ede

Vorige week de verbouwing afgerond bij de praktijk Fysiotherapie Rietkampen in Ede. Ik heb een ingang gemaakt naar de wachtruimte in een bestaand glazen kozijn van het toegangsportaal en de bestaande opening dichtgemaakt, behangen en gesausd. Daarbij heb ik weer geweldige hulp gehad van mijn dochter Joyce.

Lees Meer

Zolderrenovatie met dakkapel in Veenendaal-oost

Begin oktober weer een mooie klus afgerond en met succes opgeleverd. Op een zolder van een hoekwoning heb ik een prefab dakkapel geleverd en laten plaatsen. Na plaatsing heb ik een extra kamer gerealiseerd en voorzien van een stalen opdek kozijn met een nieuwe deur, inclusief deurkrukken. Voor de knieschotten heb ik schuifdeuren op maat gemaakt, met daarboven een geschilderde vensterbank.

Lees Meer