Grote renovatie aan woning in Ede 

Ik heb een mooie, grote renovatie aan een woning zo goed als afgerond. De zolder heb ik helemaal gerenoveerd met een nieuw dakraam, met hulp van mijn dochter, schuifdeur i.p.v. de standaard draaideur, schuifdeuren in het knieschot en op maat gemaakte IKEA Paxkasten. De open vliering heb ik dichtgemaakt met een mdf deur, de verstopping van de wasmachine afvoer verholpen en aparte groepen aangelegd voor wasmachine en droger. Ook is er een airco en zijn er zonnepanelen geplaatst.

Lees Meer

Verbouwing praktijk Fysiotherapie in Ede

Vorige week de verbouwing afgerond bij de praktijk Fysiotherapie Rietkampen in Ede. Ik heb een ingang gemaakt naar de wachtruimte in een bestaand glazen kozijn van het toegangsportaal en de bestaande opening dichtgemaakt, behangen en gesausd. Daarbij heb ik weer geweldige hulp gehad van mijn dochter Joyce.

Lees Meer

Zolderrenovatie in hoekwoning in Veenendaal

In april weer een mooie klus afgerond. Een grote zolderrenovatie in een hoekwoning in Veenendaal. Na een 3D-ontwerp en de offerte kreeg ik de opdracht om op een grote zolder een vliering en extra kamers te maken. Hierbij heb ik ook weer hulp gekregen van mijn dochter Joyce.

Lees Meer