TV Meubel met tv lift

Een TV meubel met een TV- lift gemaakt voor aan het voeteneind van het bed in de slaapkamer.
Geheel al bekleed met Fiberfill als tussenvulling en daarna gestoffeerd.
Minder stof op de tv en netjes weggewerkt. Ik vind het mooi geworden, al zeg ik het zelf.

Lees Meer

Keukenkoof, keuken-, kasten- en openhaardombouw in Ede

Weer een mooie opdracht opgeleverd. In een nieuwbouw woning een keukenkoof, keuken-, kasten- en een openhaardombouw gemaakt. Het geheel is daarna gestukadoord en gesausd. Het elektra is daarbij ook verplaatst. Ik heb ledspots in de koof en een ledstrip in de kastenombouw aangebracht. Deze kunnen nu ook bediend worden met een leddimmer en met de Philips Hue app op hun mobiel.

Inmiddels ligt er een pvc vloer in, afgewerkt met hoge plinten. Na de bouwvakantie is de keuken gemonteerd en heb ik boven de keukenkasten de gipsplaten aangebracht. Vervolgens is het geheel gestukadoord en de gehele ombouw met koof gesausd en is alles daar afgewerkt en klaar.

Tot zover weer een zeer tevreden klant.

Lees Meer

Kledingkasten op maat

De afgelopen weken heb ik in twee kamers met een schuin plafond IKEA Pax kasten ingebouwd. In mijn werkplaats heb ik de kasten onder het schuine plafond, op maat gemaakt. De kasten zijn vervolgens rondom afgewerkt met zwarte aftimmerlatten. Op de gehele 1e verdieping zwarte plinten aangebracht en op de vliering, rondom de sparing, een hekwerk gemaakt. Dit was weer een mooie klus met een zeer tevreden klant.

Lees Meer

Radiatorombouw op maat gemaakt en geschilderd in Ede

Bij de klant waar ik in juni en juli verschillende klussen heb gerealiseerd, heb ik nu een radiatorombouw op maat gemaakt en geschilderd.
De verouderde radiator is nu mooi weggewerkt. Deze radiatorombouw kan ook weggeschoven worden, wel met aangebrachte viltjes eronder, om erachter te kunnen zuigen ed.

Lees Meer