Keukenkoof, keuken-, kasten- en openhaardombouw in Ede

Weer een mooie opdracht opgeleverd. In een nieuwbouw woning een keukenkoof, keuken-, kasten- en een openhaardombouw gemaakt. Het geheel is daarna gestukadoord en gesausd. Het elektra is daarbij ook verplaatst. Ik heb ledspots in de koof en een ledstrip in de kastenombouw aangebracht. Deze kunnen nu ook bediend worden met een leddimmer en met de Philips Hue app op hun mobiel.

Inmiddels ligt er een pvc vloer in, afgewerkt met hoge plinten. Na de bouwvakantie is de keuken gemonteerd en heb ik boven de keukenkasten de gipsplaten aangebracht. Vervolgens is het geheel gestukadoord en de gehele ombouw met koof gesausd en is alles daar afgewerkt en klaar.

Tot zover weer een zeer tevreden klant.

Lees Meer

Koven na installatie nieuwe keuken

Na de installatie van een nieuwe keuken, heb ik koven met Led inbouwspots aangebracht. Eerst heb ik alles ingemeten en een 3d-tekening gemaak. In mijn werkplaats heb ik de mdf panelen op maat gezaagd, geschilderd en voorzien van gaten voor de inbouwspots.

Lees Meer

Tegelwerk boven keukenblad vloer toilet

Deze week weer in Herkenbosch geweest, om wat tegelwerk uit te voeren. Eerst het tegelwerk boven het keukenblad en de tegelvloer in de toilet aangebracht en rondom gekit. Vervolgens het slechte voeg- en kitwerk in de douchehoek vervangen.

Lees Meer